måndag 21 november 2022

VOC Mekonomen Rally söker Sportchef

Känner du att du vill verka i en härlig grupp ideellt arbetande och engagerade människor i centrum av landets största rallyklass? Känner du för att ansvara för tävlingskalender, snacka med landets finaste rallyarrangörer och att bistå i sponsringsfrågor är ditt gebit. Då är det här uppdraget för dig. 

Det händer jättemycket bakom kulisserna i VOC just nu. Landets största och inte bara landets utan en av världens äldsta och största enskilda rallyklasser är i sanning en pigg åldring, 33 år och stabilt växande det är faktiskt helt unikt för en rallyklass. 

Det som är på väg att ske men som nästan ingen vet något om ännu gör att klassansvarig när allt fallit på plats kommer att behöva sätta mer tid till strategiskt och övergripande arbete. Därför kommer han att behöva växla över en del uppgifter till en ny person i organisationen. 

Det är där du kommer in.

Som Sportchef i VOC kommer du att ha ansvaret för kalendern i SverigeSerien, klassens kronjuvel. Det blir du som från och med nästa säsong för dialogen med arrangörer om vilka tävlingar som ska ingå i serien från och med 2024-års kalender. 

Vi räknar också med att i takt med rallysveriges återhämtning från den Coronabaksmälla som rally fortfarande lider av så kommer även VinterSerie och SommarSerie att komma igång igen och i framtidsperspektivet finns även några spännande och intressanta nysatsningar i klassen.

Du blir spindel i nätet för alla dessa serier samtidigt som du också kommer att spela en avgörande roll för sponsorskontakter kopplade till serierna.

Du kommer att jobba direkt under klassansvarig. Du får det stöd du behöver såväl från honom som från klassens tekniska sida ledd av Teknisk chef och Teknisk Coordinator. Löpande under säsongen kommer du att jobba i tät kontakt med klassens webb- och tabellansvarige. 

Vi tror att du som person har lätt att ta kontakt med nya människor, är social och är bra på att bygga relationer. Du gillar att hålla ordning och reda och kan hålla flera bollar i luften då det bitvis under året är full fart i dessa kontakter. 

Om du känner att det här vore något för dig, skriv några rader om dig själv, varför du känner att du är rätt person för det här spännande uppdraget. Maila in ditt svar på vår generella mail vocsverige@gmail.com och skriv Sportchef i mailrubriken.