måndag 21 november 2022

SverigeSerien 2023

Det är många av er därute som frågar därför släpper vi nu mer info om SverigeSerien 2023. 

Några datum och några tekniska detaljer har stökat till det i en SverigeSerie som i grunden var klar för länge sedan, därför innehåller den återigen några oklarheter som vi hoppas räta ut inom kort och som vi förstås meddelar så snart vi fått dem på plats.

Precis i vanlig ordning så innehåller 2023 års SverigeSerie åtta deltävling. Tävlingar på såväl snö och is som på grus. Precis som vanligt så är tävlingarna spridda över en stor del av vårt vackra rallyland - som sig bör i en huvudserie i landets största och mest spridda rallyklass. Och precis som vanligt så har vår ambition också varit att tidsmässigt få in en lön mellan varje deltävling,viktigt då det är många av oss som kör med liten eller ingen sponsoring. 

Precis som vanligt så kommer toppen i varje förarklass att kunna se fram emot att dela på ett av landets mest dignande prisbord i slutet på säsongen. I år (2022) så fick ALLA som var på prisutdelningen pris. Och totalt så delade vi på priser för mer än 100 000 kronor. 

Men viktigast av allt … som vanligt innehåller SverigeSerien även 2023 bara jättefina tävlingar.

SverigeSerien 2023

VINTER

Tävling 1 – Torsby, 14 Januari – Finnskogsvalsen 1, DAG

Tävling 2 – Torsby, 14 Januari – Finnskogsvalsen 2, KVÄLL

Tävling 3 – TBA

SOMMAR

Tävling 4 – Ljungby, 6 Maj – Midsommardansen

Tävling 5 – Nora, 10 Juni – Noratrofén

Tävling 6 – TBA

Tävling 7 – Laxå, 26 Augusti – Laxå Rallyt

Tävling 8 – Eskilstuna, 23 September – EMK Kannan

NOT: Våren kompletteras med en tredje tävling markerat TBA (To Be Announced). Hösten kommer att kompletteras med antingen en tävling i augusti eller en i oktober, dialoger pågår.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

Den här sidan kommer att uppdateras så snart frågetecknen är uträtade.