tisdag 2 juli 2019

Lär av ett proffs


Jag kommer inte att i den här notisen referera resultatet i SM-veckans rallysprint, det utgår jag från att ni redan har full koll på.

Inte heller kommer jag mer än att kallt konstatera att startlistan i SM-tävlingen fullkomligt kryllade av före detta VOC-åkare, utan att nämna namn. Detta understryker bara att det är i den här klassen man startar om man vill komma någonstans i rallysverige och rallyvärlden.

Istället tar jag helt fokus på den tidigare VOC-profilen Tom Kristensson, som numera slåss i absoluta toppen av Junior Rally VM.

Lär av honom! Bara ett riktigt proffs ser blixtsnabbt möjligheten i att växellådan på hans lånade GrH bil rasar precis i närheten av SVT´s kommentatorsbås. Snabbt som vinden förflyttar han sig upp till Johan Ejeborg och Jonas Kruse och tar chansen att i direktsänd TV få berätta vem han är, får exponera sig och sina sponsorer och berätta sina planer för framtiden och med Junior Rally VM satsningen.

Kort sagt: Det Tom redan på förhand hade förberett sig för att säga om han kommit i läget att göra en segerintervju. Så agerar ett riktigt proffs.

Det är ingen slump att du är där du är Tom!

Klassens klassansvarige lyfter på hatten och tackar för föredömet och lektionen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger