tisdag 28 februari 2012

Anmälan till första ordinarie tävling i Nordic West Euro Cup 2012 Wikinger Rally

Dags att anmäla sig till Wikinger Rallye som är första ordinarie tävling i årets Nordic West Euro Cup. Information och anmälan hittar du på: www.wikinger-rallye.de/en.html

Viktigt: Vi i VOC ska anmäla oss i klass C 28!

Eftersom att detta är en tävling utanför Sverige är det bra att veta är också att det inte är några krav på HANS eller på sprinkler då detta är en tysk tävling. Detta krav kommer dock senare i år då det blir danska, holländska och österrikiska tävlingar.

Däremot måste stolar och bälten vara FIA-märkta och till skillnad från i Sverige får de inte vara äldre än fem år från datering (märkning). Din overall måste redan nu vara FIA 2000 och du måste också ha: underställ, balaklava, handskar (ej kartläsare) och skor - även detta klassat FIA 2000. Du måste också ha splitterfilm monterad på rutorna.

Du ska (bör) också ha med dig nationellt klassningspapper på den bil du kör - 240 eller 940 från SBF. Hör av dig till mig, Jürgen, eller till Roger om du saknar detta så kan vi fixa en kopia via mail. Kontaktinfo hittar du under KONTAKT i navigationen till vänster.

Välkomna till en häftig ordinarie säsongsupptakt på Nordic West Euro Cup.

/ VOC - Jürgen Sperl