måndag 26 augusti 2019

Nytt samarbete med Släpcenter i Eskilstuna ger klassen både fint pris och stor rabatt


Frederik Eckhardt är ett känt namn för alla oss som kört VOC i några år. Till vardags driver han Släpcenter i Eskilstuna.

VOC Mekonomen Rally inleder nu ett samarbete med Släpcenter som gör att alla i klassen kan köpa släpvagnar med 15% rabatt. Det gäller alltså inte bara biltrailers utan ALLA Släpcenters vagnar från Sävsjösläpet, Reko, Fogelsta eller Henra. Allt från enkla obromsade personbilssläp till kvalitetsvagnar för häst eller riktigt tunga laster som traktorer och minigrävare.

– Det är riktigt kul att vår 30-årsjubilerande klass får inleda ett så här fint samarbete. Unikt att det gäller alla produkter i ett riktigt brett sortiment och detta på produkter där Släpcenter redan från början har konkurrenskraftiga priser.

Och inte nog med det: Dessutom aviserar Frederik att han kommer att göra något spännande på prisbordet redan efter årets final. 

– På bordet hamnar ett riktigt proffssläp från Sävjösläpet. En svensktillverkad obromsad vagn inklusive lastgaller, precis som på bilden, värde 25 000kr. Detta kan inte förklaras på annat sätt än att Frederik har ett stort hjärta som brinner för den här klassen, säger klassansvarig Roger Fransson stolt över det nya samarbetet. Vem behöver inte en riktigt bra släpvagn?

När ni vill handla så tar ni kontakt med Frederik via info@slapcenter.se eller telefon 016-74183 och hänvisar till att ni kör VOC. Enklare kan det inte vara. 

Är ni intresserade av att se ett exempel på Släpcenter biltrailer i levande livet så ta kontakt med klassansansvarig på nästa tävling. Roger har redan en fullutrustad och extra bred biltrailer med kåpa signerad Släpcenter Eskilstuna.

Du hittar Släpcenter på www.slapcenter.se eller på telefon 016-741 83.