tisdag 12 september 2017

Grattis Elias till första SM-guldet!


Vår "egen" Elias Lundberg har gått från klarhet till klarhet i årets Junior SM serie, och det slutade helt följdriktigt med SM-guld.

– Stort grattis från hela klassen till både dig Elias och till CoDriver Jim Hjerpe för bedriften. Det är min absoluta övertygelse om att det här bara är ett första guld i en lång rad av kommande framgångar, säger klassansvarig Roger Fransson.

Det kommer mera!

– Det sätt som Elias vinner på är imponerande. Känslan är att han hela tiden kört beräknande, tekniskt närmast perfekt och inte fortare än han ha behövt för att hålla konkurrenterna på behagligt avstånd bakom sig. När han har behövt ta i det lilla extra så har han gjort det också med kontroll. Jag kan inte låta bli att tänka på Sebastien Loeb när jag ser Elias framfart. Det kommer att komma mycket mer på allas vår egen "VOC Elias" (not: jag vet att han ursäktar uttrycket) väg fram i rallyvärlden.

Inte nog med det. Samma helg så mer eller mindre säkrade Tom Kristensson guldet i tyska Opel Adam Cup. Det går bra för våra tidigare VOC Stjärnor i sina respektive vidare karriärer.

/ VOC Mekonomen Rally