torsdag 19 september 2013

Kompletterande information för er som åker till Finland.

Tävlingsdatumet närmar sig med stormsteg och det finns detaljer som är viktiga att tänka på. Här kommer några förtydliganden för att underlätta era förberedelser.

SHAKE-DOWN. Ni som planerar att åka shake-down/träning på Torsdag måste maila in en anmälan på engelska till tamua@tamua.fi. En lämplig formulering kan se ut så här:
I, (förarens namn), competitor in class 18 VOC Mekonomen Rally hereby report that I intend to participate in the shake-down on Thursday 26/9 2013.
Tider för shake-down och annat finns i inbjudan.

PARC FERMÉ. Vi behöver inte ta våra bilar in i Parc Fermé, vi kan lämna dem på serviceplatsen. Den övervakas (patrulleras) hela natten. 

MIDDAG OCH PRISUTDELNING. Till middagen och prisutdelningen som kommer att ske kommer ingen kompletterande anmälan att behövas. Ni är redan genom ert deltagande anmält till detta arrangemang. 

Visst vill du synas i Bilsport Rally&Racing!

Redan nu vet vi att Castrol Rally i Tammerfors blir Månadens Tävling i kommande nummer av Bilsport Rally&Racing. Väldigt hedrande! Det är ytterst ovanligt att de väljer att göra Månadens Tävling av en tävling utanför landets gränser.

Bilsport Rally&Racing kommer att finnas på plats med två medarbetare (Mikael Johansson och Micke Fransson) under hela rallyt, från fredag morgon till priscermonin på lördag kväll.

Men! De behöver din hjälp. Därför har de gjort i ordning ett frågeformulär till oss, dels en version som ”ifyllbar pdf” som du kan skriva i direkt på dina dator förutsatt att din dator har något program installerat som stödjer detta. Fyll i, spara, och skicka till: mikael.johansson@fabas.se

I fall du inte har något program som klarar detta så skickar de också med ett vanlig formulär som du bara printar ut och fyller i för hand och tar med till Finland.

Dessa båda har skickats ut via mail till samtliga anmälda.

Öka dina chanser att synas i tidningen! Ge journalisterna ett riktigt bra underlag!

Roger Fransson 

VOC Mekonomen Rally
K2 i Skellefteå AB
Amerikavägen 4A
931 55 Skellefteå
Tel: +46(0)910-361 00
Mob: +46(0)70-661 95 99
roger@k2-online.nu
www.volvooriginal.com

Väl mött i Tammerfors!

/ VOC Mekonomen Rally – Roger med organisation