torsdag 15 september 2022

Middag och prisceremoni med stil på Stora Örebro

Efter årets finaltävling Rikspokalen i Örebro flyttar vi oss snabbt in till Örebro centrum och till Restaurang Stora Örebro som ligger på Stortorget. Där blir det traditionell middag och prisceremoni under festliga former. Vårt prisbord ska fördelas. Som vanligt lottas detta som sig bör i en breddklass i huvudsak ut bland Topp-10 i respektive klass: A-B-C och Junior. I sedvanlig ordning så måste man vara där för att ta emot sitt pris, annars går det lottade priset vidare till någon annan. Spännande upplösning på ytterligare en spännande säsong i VOC Mekonomen Rally! 

Nu återupptar vi traditionen som pausats av Coronan. VOC Mekonomen Rallys säsong avslutas som alla vet traditionsenligt med final för klassens SverigeSerie i Rikspokalen, Örebro. Och på kvällen därefter träffas vi alla i vanlig ordning för middag och prisutdelning för SverigeSerien.

Anmälan senast måndag 26 september, klockan 21:00

Årets middag och prisceremoni håller vi på Restaurang Stora Örebro som ligger på Stortorget 4 i Örebro centrum.

Dörrarna på Stora Örebro öppnas 18:00 och bara en halvtimme senare sätter vi oss till bords. KOM I TID! Även om vi vet att det blir tufft för några av oss att hinna från tävlingen, så se helt enkelt 18:00 som en gemensam TK-in för alla! Det är ingen bordsplacering så ett tips till er som vill sitta tillsammans är att försöka anlända tillsammans.

OBS! Vill ni komma MÅSTE ni anmäla er (bindande) senast måndag 26 september, klockan 21:00 till charlott.holmkvist@gmail.com

Om ni har någon matallergi eller om ni föredrar fisk så måste ni ange detta redan i er anmälan så att köket kan planera.

VIKTIGT! Vi måste bli minst 60 men har samtidigt ett maxtak på 90

Vi har en speciell situation i år. Vi måste bli minst 60 anmälda för att vi ska kunna genomföra vår fest. Blir vi färre än 60 så blir det tyvärr inställt. I så fall kommer vi istället genomföra en enklare prisceremoni direkt på tävlingen i Örebro, dvs som vi av Coronaskäl gjorde i fjol. 

Samtidigt klarar den lokal vi har i år bara 90 personer så anmäl dig omgående för att kunna garanteras plats. 

I händelse av att vi tvingas gallra bland anmälningarna till festen så kommer vi att gallra enligt:

  1. Pallplacerade team

  2. Den tid anmälan inkom

Ni måste anmäla er allra senast måndag kväll 26 september och er anmälan är bindande. Efter det tas beslut om att arrangera eller att ställa in och när det är taget så är beslutet oåterkalleligt.

Lite om kvällen

Det serveras en festlig grillbuffé med fläskfilé eller kycklingfilé med bearnaisesås och rödvinssås, potatisgratäng och mixsallad. Kaffe och godbit. Allt för bara 300 kr per person. Betalning sker på plats vid entrén. Dryck köper du själv i baren.

En härlig meny på ett riktigt stiligt ställe till ett riktigt bra pris, precis som det ska vara då landets största rallyklass hyllar årets fantastiska prestationer.

I år kommer själva prisutdelningen att genomföras ännu mer effektivt än de senaste åren för att inte göra ceremonin alltför seg och utdragen tidsmässigt.

Vi kommer bara att plocka fram er som i totaltabellerna placerat er på pallplats - dvs vinnare, tvåor och treor i respektive förarklass och respektive serie.

Platserna fyra till tio publiceras här på vår hemsida men sedan är ni själva ansvariga för att maila in till oss (vocsverige@gmail.com) senast 15 november för att få era medaljer skickade med posten. Har ni placerat er topp 10 i mer än en serie och cup, dvs både i förarklass och som senior, så har ni bara rätt till en uppsättning medaljer, förare och CoDriver.

Vi kommer också att inrikta oss på att inte prata med alla utan att fokusera på att i huvudsak prata med alla vinnare eller någon som utmärkt sig på annat sätt framme på scenen.

Efter avslutad prisceremoni och fördelning av pokaler så fördelar vi klassens prisbord. För att spara tid så kommer jag och Lotta att ”förlotta” detta så att vi bara presenterar vinnarna från scenen, detta för att spara tid och ge alla tid att prata och umgås.

Till slut gör vi den sedvanliga offentliga omröstningen om det prestigefulla priset ”Årets Arrangör”, så fundera redan nu på vem du vill ska vinna det priset.

Välkomna till ett riktigt fint avslutningsarrangemang på ännu en fantastisk rallysäsong signerad VOC Mekonomen Rally. 

/ Roger & Lotta med organisation