tisdag 16 augusti 2022

Extra info om Västrallyt och glatt besked till alla juniorer

 

Glatt besked till alla juniorer. Ni kör Västrallyt tillsammans med SM för rimliga 1 000:- i startavgift. Och samtidigt lite extra info om anmälan och trackingutrustning.

Först det glada beskedet till alla våra VOC juniorer. Ni behöver bara betala 1 000:- i startavgift för att köra hela långa Västrallyt tillsammans med SM. Till följd av en miss från mig så hade den normala hanteringen med låg startavgift för er juniorer blivit bortglömd i inbjudan. Ber om ursäkt för det, men nu är det alltså ordnat.

Ni som redan anmält er och betalt, maila era bankuppgifter till kansli@smktrollhattan.com så ser dom till att betala tillbaka den överskjutande avgiften.

Och lite om trackingutrustning och anmälan

Notera att hållaren för trackingutrustningen måste finnas på plats mellan stolarna nu när vi kör tillsammans med SM. Tänk också på att det måste finnas USB matning för strömmen till denna, rallyt är långt så det krävs extra laddning. Mer uppgifter hittar du på www.raceconsulting.se

Angående anmälan på raceconsulting.se så ber vi alla notera att ni inte blir flyttade till "Kontrollerade" förrän anmälningsavgiften är inbetald och klar.

Välkomna till ett superhärligt rally!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger